fbpx

Tanúsítványok

Tanúsítványok

A legjobbak között a SolvElectric Technologies Kft.

Cégünk Bisnode tanúsítvánnyal gazdagodott, melynek értelmében azon kevés cégek (a magyar piacon a cégek 0,63 százaléka) közé tartozunk, amellyel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Bővebben a Bisnode minősítési rendszerről

A Bisnode csoport Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója. A Bisnode minősítési rendszere több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, melyek a legmegbízhatóbb vállalatok. Az összes gazdasági alanyt megvizsgálva, nemzetközi sztenderek alapján, az országspecifikus sajátosságok beépítésével kerülnek kiválasztásra azon vállalatok, melyekkel az üzeletkötés kockázata a legalacsonyabb, azaz Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartoznak.

CERTOP tanúsítvány

Tanúsítvány arról, hogy a SolvElectric Technologies Kft elektronikai termékek tervezése, gyártása, kereskedelme, valamint elektronikai készülékek szervizelése területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

solvelectric_technologies_certop_tanusitvany
solvelectric_technologies_certop_certified_system
solvelectric_technologies_certop_zertifiziertes_system

IMProve academy tanúsítvány

A SolvElectric Technologies Kft innovációs képességeiről szóló tanúsítvány.

improve_academy_tanusitvany

Tisztelt ügyfeleink, partnereink!

A koronavírusra való tekintettel, mi is próbálunk a lehető legkörültekintőbben eljárni az Önök és saját egészségünk érdekében.
Recepciónk jelenleg nem üzemel, ezért bejáratunknál átvevő pontot alakítottunk ki.
Kérjük azon partnereinket, beszállítóinkat, akik a gyártás részlegünknek szállítanak anyagot, illetve a szerviz szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleinket vagy csomagfutárokat, hogy a csengő megnyomásával jelezzék érkezésüket és kollégánk a kültéren, a kellő biztonsági távolság megtartásával átveszi Önöktől a küldeményeket.
Amíg az Operatív törzs más intézkedést nem hoz, addig szervizünk és gyártó részlegünk is a lehetőségeinkhez mérten üzemel.
Továbbá szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy nyitva tartásunk megváltozott és az előírásoknak megfelelően 15 óráig tartunk nyitva.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SolvElectric csapata