Szerviz

Tovább

Garanciális szerviz: SONY, JVCKenwood, Philips

Országos szervizhálózat műszaki kárszakértésre

„All-in-one” szolgáltatásunk: teljeskörű karbantartási- és szerviz csomag

UPS beüzemelés, karbantartás, javítás

Háztól-házig szolgáltatás

Szakértő kollégáink gyorsan és hatékonyan mérik fel, szüntetik meg a felmerülő problémákat, meghibásodásokat, továbbá hasznos tanácsokkal is ellátják Ügyfeleinket, hogy a készülékeiket minél hosszabb ideig használhassák probléma mentesen.

Bővebben

Szervizrészlegünk nem csak az általunk tervezett és gyártott termékek számára biztosítjuk a garanciális és garancián túli szervizelést, illetve a karbantartások ütemezését és lebonyolítását is, hanem garanciális partnerei vagyunk a SONY, JVCKendwood és Philips márkáknak.

Országos szervizhálózattal rendelkezünk, de az európai-szintű gyűjtőjavítások sem jelentenek akadályt hatékony logisztikai rendszerünknek köszönhetően, amelyet évek tapasztalatával alakítottunk ki, s amely erőforrásaink maximális kihasználtsága mellett is gyors ki- és beszállítást tesz lehetővé.

Hagyományos szerviztevékenységünkön felül ügyfeleink kényelméért dolgoztuk ki új terméktámogatási “All-in-One” szolgáltatásunkat. Ez egy teljeskörű karbantartási és szerviz csomagot takar az ügyfél által használt valamennyi szórakoztató elektronikai, irodai, kommunikációs és ipari készülékre. A csomag minden ízében testre szabható, mindössze egy előzetes felmérésre van szükség, ahol is feltérképezzünk a szolgáltatásba bevonni kívánt eszközparkot és rögzítjük az ügyfél követelményeit, ami alapján kidolgozzunk a számára legmegfelelőbb terméktámogatási szolgáltatást.

A szervizrészlegen dolgozó munkatársaink munkáját saját fejlesztésű szerviz irányítási programunk segíti (STM – Service Team Manager), aminek segítségével minden pillanatban nyomon követhető a rendszerbe felvett készülékek aktuális helyzete. Az online DRS (Damage Report System) segítségével az egyes káresemények percek alatt feltölthetőek a központi rendszerünkbe, ahol nyomban feldolgozásra kerülnek. A rendszernek köszönhetően pontosan ismerjük minden egyes rendszerünkben lévő készülék állapotát és ezek az adatokat bármikor az ügyfél rendelkezésére is állnak.

Napi rendszerességgel javítunk PCB egységeket, a legmodernebb komponens-tesztelési technológiával. Szoftvertesztelést és biztonsági mentést végzünk, amikor csak lehetséges.

Országos lefedettségünkkel biztosítjuk a gyors és hatékony munkavégzést meglévő és jövőbeni Ügyfeleink számára!

KAPCSOLAT

Lépj velünk kapcsolatba!

 

 

 

* * * * A *-al jelölt részeket kötelező kitölteni

Küldés

KAPCSOLAT

Solvelectric Technologies Kft.

6728 Szeged, Budapesti út 8.

Telefon szerviz:

+36 62 548 540

Telefon iroda:

+36 62 542 030

E-mail:

info[ kukac ]solvelectric.hu

WEBSHOP

       
SolvElectric Technologies Kft. - Partner a megoldásban!