Rólunk

Tovább

Missziónk – miért vagyunk?

• Támogatjuk partnereink folyamatos minőségi növekedését

• Hatékony támaszt adunk fejlődésben

• Az elektronikai szegmensben, megbízható és hatékony értékteremtőként legyünk jelen

Vízió

A fejlesztés biztosítása az ötlettől a megvalósításig mindenkinek.

Célunk, hogy fejlődjünk és felkészüljünk a jövő kihívásaira.

NÖVEKEDÉSÜNK

Vállalkozásunk alapításakor 1991-ben, mint elektronikai szerviz jelentünk meg a piacon.

Családi vállalkozásunk gyorsan nőtt és 2 évvel később 1993-ban megnyílt első üzletünk is, ahol már elektronikai eszközöket és alkatrészeket is forgalmaztunk. A következő években számos új üzleti partner jelent meg vállalkozásunk életében, akikkel a megkezdtük a közös munkát, illetve a tevékenységi köreink bővítését. Ezeknek hála az ezredfordulón cégünk tovább tudott fejlődni és megvásároltuk az első SMD beültető gépsorunkat. Az eszköz beszerzésének hatására megkezdődött az elektronikai gyártás folyamata.

SONY Europe és a JVCKENWOOD multinacionális vállalatokkal való együttműködésünkkel bővült a szerviz tevékenységünk.

Bővebben

A folyamatos fejlődésünk hatására 2002-ben megnyitottuk a műszaki kárszakértő részlegünket, amely már 2009 óta országos hálózatként működik.

2012-ben megalapítottuk saját K+F+I részlegünket, hogy teljeskörűen támogassuk az ügyfeleinket az ötlettől egészen a megvalósításig. A K+F+I alapja a folyamatos tanulás, fejlődés ezért 2014-től bekapcsolódtunk a Szegedi Tudományegyetem duális képzési rendszerébe, hogy a jövő gépészmérnökeit, mechatronikai- és villamos mérnökeit versenyképes tudást tudjanak elsajátítani.

2016-tól kezdődtek el az első – 100%-ban saját – termékfejlesztések vállalkozásunknál. A fejlesztések hatására létrehoztuk az intelligens és lítiumos technológiát használó szolár energia tároló rendszerünket, a Taranis-t; az integrált növénytermesztési technológiánkat, vagyis a SolveSun növénynevelő LED lámpát, illetve legújabb termékünk a SolveAir-t, amely egy vegyszer-, ózon- és filtermentes levegő-fertőtlenítő készülék.

munkatársaink

Kollégáink biztosítják a fenntartható üzletmenetet.
Filozófiánk szerint motivált, elkötelezett és eltökélt embereket foglalkoztatunk, ezért értékeljük a hűséget és a tapasztalatot, de emellett befektetünk az új ismeretekbe és erőforrásokba is, amelyek támogatják a folyamatos fejlődést és növekedést.

VÁLLALATI TÁRSADALMI
FELELŐSSÉGVÁLLALÁSUNK

A vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is.

2021-ben a Szegedi Mentőállomás számára a saját fejlesztésű SolveAir levegő-tisztító készülékünkből több millió forintértékben adományoztunk. Az ezt megelőző évben a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára ajánlottuk fel a partnereink számára szánt ajándékok összegét.

KÖRNYEZETVÉDELEM

Számunkra a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem alapkövetelmény.

Fontos, hogy a fenntarthatóság szem előtt tartásával úgy biztosítsuk igényeinket - legyen az energia, víz, vagy a működésünkhöz szükséges bármely alapanyag - , hogy megoldásaink példaértékűek legyenek a jövő generációi számára.

A Solvelectric Technologies kft. Értékei

• Céltudatosság és felelősségvállalás

• Kiválóság és agilitás

• Kreativitás

• Rugalmasság és együttműködés

• Családi vállalat és nemzetközi jelenlét

KAPCSOLAT

Lépj velünk kapcsolatba!

 

 

 

* * * * A *-al jelölt részeket kötelező kitölteni

Küldés

KAPCSOLAT

Solvelectric Technologies Kft.

6728 Szeged, Budapesti út 8.

Telefon szerviz:

+36 62 548 540

Telefon iroda:

+36 62 542 030

E-mail:

info[ kukac ]solvelectric.hu

WEBSHOP

       
SolvElectric Technologies Kft. - Partner a megoldásban!