fbpx

SolveAir

solveair-uni-levegofertotlenito-keszulek

Fotokatalitikus levegő-fertőtlenítő

Professzionális légtér fertőtlenítés munkahelyén és otthonában!

A SolveAir UNI magyar fejlesztésű és Magyarországon gyártott termék. A fejlesztés egy olyan készüléket eredményezett, amely fotokatalitikus elven működve inaktiválja a mikroorganizmusokat egy adott légtérben. A SolveAir UNI ezáltal hatékony védekezést biztosít a cseppfertőzéssel szemben. Fejlesztő munkánk során arra fókuszáltunk, hogy egy univerzális, vegyszermentes, energiahatékony és könnyen használható berendezést alkossunk. A SolveAir UNI használatával hatékonyan csökkenthető a cseppfertőzések esélye pusztán azáltal, hogy az eszközt zárt térben működtetjük. A készülék fotoreaktor – lamelláin keresztül keringetett levegő megtisztul a mikróbáktól.

solveair-uni-levegofertotlenito-keszulek

A Szegedi Tudományegyetem Mikrobiológiai Tanszék a SolveAir
antibakteriális hatásának tesztelése során kimutatta, hogy:

“A lamellákra kerülő mikroszkópikus folyadékcseppekben lévő
baktériumokat a megvilágított aktív felület inaktiválja.”

solveair-uni-levegofertotlenito-keszulek

Hatékony és biztonságos működés

A SolveAir UNI kiemelt előnye, hogy vegyszermentes és ózontermelés nélkül működik, így a készülék működése közben a lakók vagy a személyzet nyugodtan bent tartózkodhat a helyiségben és szabadon végezheti munkáját.

Egyszerű használat, szag- és kórokozó mentes levegő

A SolveAir UNI nemcsak fertőtlenít, hanem szagtalanít is. Fertőtlenítő hatása mellett semlegesíti a kellemetlen szagokat, így pl. közösségi mosdókban kettős funkciót is elláthat. Használható zártterű helyiségekben asztalra téve vagy falra akasztva, vagy akár gépjárművekben is, ahol a szivargyújtó helyére kell csatlakoztatni. Folyamatos üzemeltetése – többek között – kiemelt energiahatékonysága miatt is gazdaságos.Hosszú élettartam

Energiahatékony

Vegyszermentes

Könnyen használható

Köszönjük az alábbi szervezeteknek a termékfejlesztés során az együttműködést:

  • SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék
  • SZTE TTK Mikrobiológiai Tanszék
  • Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH