fbpx

Munkahelyi képzések támogatása a SolvElectric Kft-nél

Kedvezményezett neve:                   SolvElectric Technologies Kft.

Projekt címe:                                     „Munkahelyi képzések támogatása a SolvElectric Kft-nél”

Projekt azonosító száma:                  GINOP-6.1.6-17-2018-00477

Az eredeti hatálybalépés dátuma    2018.09.27.

Támogatás intenzitása:                     100 %

Projekt összköltsége:                         20.120.000 Ft

Projekt kezdete:                                2019.05.23.

Befejezésének tervezett napja:        2020.08.31.

Projekt tartalma: A projekt keretében megvalósított képzések a következők: Projekt menedzsment tréning (1 csoportban), Hatékony időgazdálkodás (1 csoportban), Motiváció (2 csoportban), Adatbázis kezelés (2 csoportban), Ipar 4.0 Felkészülés Képzés (2 csoportban), Stressz és konfliktuskezelés (2 csoportban) és Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (2 csoportban). A projektben 29 fő munkavállalónk képzése fog megvalósulni. A képzések tanúsítvány átadásával zárulnak. A projekt keretén belül elszámolásra kerül: a szakmai megvalósító, a projektmenedzsment díja, a távolléti díj bér támogatás és a kötelező nyilvánosság tétele.

Tisztelt ügyfeleink, partnereink!

A koronavírusra való tekintettel, mi is próbálunk a lehető legkörültekintőbben eljárni az Önök és saját egészségünk érdekében.
Recepciónk jelenleg nem üzemel, ezért bejáratunknál átvevő pontot alakítottunk ki.
Kérjük azon partnereinket, beszállítóinkat, akik a gyártás részlegünknek szállítanak anyagot, illetve a szerviz szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleinket vagy csomagfutárokat, hogy a csengő megnyomásával jelezzék érkezésüket és kollégánk a kültéren, a kellő biztonsági távolság megtartásával átveszi Önöktől a küldeményeket.
Amíg az Operatív törzs más intézkedést nem hoz, addig szervizünk és gyártó részlegünk is a lehetőségeinkhez mérten üzemel.
Továbbá szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy nyitva tartásunk megváltozott és az előírásoknak megfelelően 15 óráig tartunk nyitva.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SolvElectric csapata