fbpx

Fejlesztés

Fejlesztés

Kutatás-fejlesztés részlegünk számos szolgáltatást kínál elektronikai és mechanikai tervezés terén. Az egyes elektronikai koncepciók megvalósítása során elkészítjük a kapcsolási rajzokat, egy- és többrétegű nyomtatott áramköri lapok számára egyaránt. A rajzok készítése mellett beágyazott rendszerek fejlesztésével is foglalkozunk (mikrokontrollerek, FPGA-k). A beágyazott rendszerek mellett a vevő igényeinek megfelelő felhasználói kezelőfelületet is fejlesztünk. Teljes termékfejlesztési projektek kivitelezését is vállaljuk az ötlet születésétől kezdve a termék polcra kerüléséig.

Teljesítmény-elektronikai áramkörök (akkumulátor menedzsment, tápegységek, stb.) tervezése.
Digitális kis jelű áramkörök (beágyazott vezérlőrendszerek, adatgyűjtő eszközök, stb.) tervezése.
Egyedi áramkörök tervezése a felhasználó igényei alapján.
Kapcsolási rajzok és nyáktervek készítése a Mentor Graphics PADS programcsaládjával.
8-bites Atmel és Microchip mikrokontrollerek programozása C nyelven.
Xilinx FPGA-k programozása VHDL nyelven.
Pc oldali vezérlőszoftverek C++ és C# nyelven.

Műanyag, fém készülékházak készítése

Az egyes elektronikai koncepciók kivitelezésekor az elektronikai tervezés mellett igény szerint a műanyag, illetve fém készülékházat is elkészítjük.
Ehhez korszerű 3D-s tervezőprogramok állnak rendelkezésünkre, így az egyes készülékek kialakításának tervezése során háromdimenziós látványterveket is segítségül hívhatunk, s erről teljes körű, minden felmerülő követelménynek megfelelő műszaki dokumentációt készítünk. Eddigi munkáink során terveztünk többek között rack és hegesztett alumínium házakat, valamint IP67-es védettségű egyedi készülékdobozokat.

Tisztelt ügyfeleink, partnereink!

A koronavírusra való tekintettel, mi is próbálunk a lehető legkörültekintőbben eljárni az Önök és saját egészségünk érdekében.
Recepciónk jelenleg nem üzemel, ezért bejáratunknál átvevő pontot alakítottunk ki.
Kérjük azon partnereinket, beszállítóinkat, akik a gyártás részlegünknek szállítanak anyagot, illetve a szerviz szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleinket vagy csomagfutárokat, hogy a csengő megnyomásával jelezzék érkezésüket és kollégánk a kültéren, a kellő biztonsági távolság megtartásával átveszi Önöktől a küldeményeket.
Amíg az Operatív törzs más intézkedést nem hoz, addig szervizünk és gyártó részlegünk is a lehetőségeinkhez mérten üzemel.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SolvElectric csapata