fbpx

Co-Branding a Mystic Nails Magyarországgal


A SolveAir UNI levegőfertőtlenítő eszközünk sokoldalú felhasználhatóságát mi sem bizonyítja annál jobban, hogy a legújabb partnerünk a Mystic Nails is felfigyelt rá.

A Mystic Nails egy mára már közkedveltté vált márka a saját szegmensében. A termékpalettájukban megjelenik minden eszköz, amely a minőségi műköröm építéshez szükséges akár profik vagy kezdők számára.,

A műköröm építés az egyike azon tevékenységeknek, amelyet nem lehet távmunkában ellátni, tehát kötelező a személyes jelenlét. A személyes munkához – ahhoz, hogy 100%-ban precízen és odafigyelve végezzük el – elengedhetetlen az egészség és annak megtartása munkaközben is. Ezt ismerte fel a Mystic Nails és talált rá a SolveAir UNI levegőfertőtlenítő készülékünkre.

A SolveAir UNI biztosítani tudja minden műkörmös szalon számára a tiszta, minden vírustól és baktériumtól mentes levegőt, amely az allergiások számára is fellélegzést jelent, hiszen a polleneket is elpusztítja használat közben.

A Mystic Nails és a SolvElectric Technologies co-branding együttműködéséből – a SolveAir UNI készülék újra gondolásából – jött létre a SafeSalon Box, a szalon fertőtlenítés legmagasabb foka. A készülék segítségével, olyan biztonságos körülményeket teremthetünk, mind a vendégek, mind saját magunk számára, amelyben kényelmesen és jól érzzük magunkat, mert tudjuk, hogy védve vagyunk minden kórokozótól és pollentől.

A SafeSalon Box a Mystic Nails webshopjából vásárolható meg:
https://webshop.mysticnails.hu/ujdonsagok/mystic_nails_safesalon_box_by_solveair_2656

Ossza meg másokkal is!